Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 60€ και έως 3kg
6 Άτοκες Δόσεις για αγορές άνω των 150€

Group Sales

Τι σημαίνει Group Sales;

Εάν είστε μέλη κάποιου συλλόγου, ή forum, ή κοινότητας, τότε μπορείτε να διεκδικήσετε σημαντικά μειωμένες τιμές σε σχέση με εκείνες του site. Είναι προφανές, ότι όσοι περισσότεροι είναι οι αγοραστές για ένα συγκεκριμένο προϊόν, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση μπορούν να διεκδικήσουν.

Δεν υπάρχουν προκαθορισμένα ποσοστά έκπτωσης για τα προϊόντα που τυχόν σας ενδιαφέρουν. Η έκπτωση θα ‘διαπραγματεύεται’ κατά περίσταση – δηλαδή κατά προϊόν και αριθμό ενδιαφερόμενων –.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, καθώς και με τα στοιχεία επικοινωνίας σας, και εμείς θα σας απαντήσουμε με την προσφορά μας.

Π.χ. αγοράς Group

Έστω ότι είστε μέλος μιας κοινότητας με κοινό ενδιαφέρον το camping. Έχετε λοιπόν αποφασίσει στην τελευταία συνάντησή σας, ότι θα προβείτε σε αγορά νέων σκηνών 3-4 εποχών με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Αφού συγκεντρώσετε τον αριθμό των ενδιαφερόμενων αγοραστών , μπορείτε να επιλέξετε μια σκηνή από την συλλογή μας και να εκφράσετε σε εμάς το ενδιαφέρον σας – με e-mail ή τηλεφωνικά –. Μην ξεχνάτε, ότι η έκπτωση αυξάνει με των αριθμό των πιθανών αγοραστών.

^